Bourgondisch Boxmeer
Introductie Bourgondisch BoxmeerLocatie Bourgondisch BoxmeerDeelnemers Bourgondisch BoxmeerGoede doel Bourgondisch BoxmeerSponsors Bourgondisch Boxmeer
Bourgondisch Boxmeer Culinair
Rotary Club Cuijk~Maaskant

De Rotaryclub  Cuijk-Maaskant  maakt  deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International. Rotary International telt 530 districten in 200 landen en geografische gebieden. Er zijn 34.000 clubs met in totaal 1,2 miljoen leden. Aan het hoofd staat de President Rotary International.

Rotaryclub Cuijk~Maaskant is een enthousiaste groep mensen uit de regio Land van Cuijk Maasduinen, die zich wil inzetten voor het verbeteren van de samenleving. Dit wordt gedaan door de kwaliteiten van de leden actief in te zetten. Door de verschillende achtergronden en netwerken draagt iedereen zijn steentje bij. Zo organiseren wij ieder jaar onder andere het bekende Bourgondisch Boxmeer. Door deze activiteit kan ieder jaar een mooi bedrag opgehaald worden dat ten gunste komt van een gekozen goed doel.

Maar onze Rotary club is vooral een groep interessante mensen die het nuttige met het aangename weet te verenigen. Wekelijks komen we bij mekaar in een informele setting om bijvoorbeeld naar een boeiende lezing te luisteren van een eigen lid of een externe spreker. Binnen een kort tijdsbestek leer je andere mensen van de club écht goed kennen. Rotary wil je blik op de wereld verruimen en een verrijking zijn van je alledaagse leven. Een mooie combinatie van “geven en menen”. Schroom niet om een van onze leden aan te spreken of bezoek onze open avond.

http://www.rotary.nl/cuijkmaaskant


 

Copyrights © 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Alle rechten berusten bij stichting Bourgondisch Boxmeer tenzij anders vermeld.

Organisatie: Rotaryclub Cuijk~Maaskant,
Contactpersoon: Netty Wolters 06 42567052, netty@bourgondischboxmeer.nl

De inhoud van deze website (www.bourgondischboxmeer.nl) is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie op deze website onjuistheden bevat of verouderd is. De stichting is niet aansprakelijk voor enige schade, die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website aangeboden informatie.

Heeft u vragen over de informatie of wilt u uitleg, neem dan contact met ons op info@bourgondischboxmeer.nl.

Tekst: Netty Wolters
Foto's: Archief stichting en aangeleverd door bedrijven
Vomgeving: Claus Burgers van Instand Vormgeving, Bergen

Stichting Bourgondisch Boxmeer  |  Steenstraat 144, 5831 JK Boxmeer  |  info@bourgondischboxmeer.nl  |  www.bourgondischboxmeer.nl  |  kvk nr. 17203181